Vil du være med på planleggingen av Klubbhuset til Kringlebotn IL?

Postet av Kringlebotn IL den 25. Apr 2017

I november 2015 rettet idrettslaget en henvendelse til Bergen kommune om å få omregulert området nede ved fotballbanen med den hensikt å bygge ett klubbhus med garderobe, toalett fasiliteter og lokale til ulike arrangement. I mars 2017 kom svaret da Byrådet vedtok Idrettsplanen for 2017-2027.

Fana Bydel:

Kringlebotn IL får realisere klubbhus i området tilknyttet fotballbane på Kringlebotn dersom dette kan løses på kommunalt areal. Byrådsavdeling for finans, innovasjon og eiendom ved Etat for bygg og eiendom inngår en vederlagsfri festeavtale med Kringlebotn IL.

Skal drømmen gå i oppfyllelse må vi hente inn lokale krefter som kan bidra, folk med kompetanse på hver sine felt, det være seg prosjektplanlegging, bygg, elektro, rør og generell dugnadsånd og ett ønske om å bidra.

I første omgang nå søker vi personer som kan hjelpe oss med planleggingen av prosjektet – så har du kompetanse eller vet om aktuelle personer så tips dem om prosjektet vårt og ta kontakt på mail: jontberg@online.no. Klarer vi å gjennomføre dette vil det være ett kjempeløft for klubben, ikke bare for fotballgruppen men også for håndballgruppen og andre aktiviteter tilknyttet idrettslaget.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.