Årlig dugnad på Kringlebotn Ballbane

Postet av Kringlebotn IL den 29. Apr 2019

Takk til alle som stilte på dugnad i dag! Det ble samlet inn rundt 300 kilo gummigranulat og rask. Dette blir sendt til gjenvinning.
Klubbdommerkurs

Postet av Kringlebotn IL den 12. Aug 2018

Sted: Kringlebotn Skole

Tid: 18:00 torsdag 23. august


Kurset er et enkvelds kurs, der målgruppen er personer i klubben som skal lede/dømme kamper i barnefotballen (7er og 5er fotball).

Målgruppe Medlemmer i klubber som ikke har erfaring med dømming og kampledelse. Dette kan være spillere, trenere, ledere, foreldre eller andre ungdommer/voksne. En klubbdommer bør har fylt 13 år for å lede kamper i barnefotballen, dog med en aldersforskjell (2-3 år) på de som spiller.

Målet med kurset Hovedmålet er å gi deltakere gode holdninger og grunnleggende kunnskaper i spillereglene for 7-er og 5-er fotball, slik at disse kan bli klubbdommere som primært kan dømme 7-er og 5-er kamper i barnefotballen i egen klubb.

Hva er en klubbdommer? Klubbdommerkurset er 1. trinn i dommerutdanningen. En klubbdommer vil etter gjennomført kurs være kvalifisert for å dømme 7-er og 5-er fotball, primært i barnefotballen i egen klubb. Veiledes og følges opp gjennom egen klubb. Klubbene bestemmer selv godtgjørelse for klubbdommere.


Facebook-event: https://www.facebook.com/event...
Tidenes første kvinnekamp for Kringlebotn IL!

Postet av Kringlebotn IL den 12. Apr 2018

På søndag, klokken 16:00 på Kalandseid Idrettsplass, spiller sammarbeidslaget Sædalen /Kringlebotn/Kalandseid sin første kamp i 5. divisjon kvinner avdeling 2.

Her er vårens kampprogram for laget: https://www.fotball.no/fotball...


Lykke til!
Kringlebotns yngste målscorer på seniornivå

Postet av Kringlebotn IL den 17. Sep 201515 år gamle Brian Johnstad scorte to mål mot Skogsvåg i 6.divisjonskampen - og ble dermed tidenes yngste målscorer på seniornivå i Kringlebotn.
Fanaposten har skrevet om dette - les mer herKringlebotn IL vant Eidfjord Cup

Postet av Kringlebotn IL den 30. Jun 2015Jentelaget til Kringlebotn IL vant 13-årsklassen i Eidfjord Cup :)
Det er andre år på rad at Kringlebotn IL vinner turneringen.
Vandrepokalen er da i Kringlebotn`s hender for andre gang, og blir det er tredje til neste år - da er pokalen til odel og eie.