Trenersamling Barne- og Ungdomshåndball

Postet av Kringlebotn IL den 19. Mar 2015

NHF Region Vest og FyllingenBergen inviterer til trenersamlinger i barnehåndball og ungdomshåndball i uke 13.
Vi er så heldig å få besøk av Claus Hansen fra det Danske Håndballforbund. Han vil kjøre en rekke tiltak for trenere og spillere i løpet av et tre dagers Bergenbesøk.
Claus Hansen har siden 2011 vært talentansvarlig på herresiden i Dansk Håndboldforbund og vært ungdomstrener siden 2009. Hansen var også med som assistent for det danske herrelandslaget under VM i Spania 2013 og EM i Danmark 2014. Han har også en rekke VM og EM gull som yngre landslagstrener både for ungdom og junior.
FyllingenBergen trener Vidar Gjesdal sier følgende om gjesten: « Det er fantastisk at vi har fått muligheten til å hente Claus til Bergen. Han har lang erfaring med spillerutvikling og ikke minst mange spennende tanker om dette emnet. Han har vært med på å utvikle de danske yngre landslagene til å bli en maktfaktor internasjonalt. Jeg håper virkelig alle våre trenere lokalt med ambisjoner om å utvikle både jenter og gutter kjenner sin besøkelsestid til disse impuls samlingene. Det blir lagt til rette både for barnetrenere og trenere for ungdoms- og seniorlag som kan hente impulser i sitt daglige arbeid i klubbene».

Program er som følger:
Målgruppe: Trenere for ungdomslag (12/13 år og oppover) Dato/Klokkeslett: Onsdag 25.mars, klokken 15:30 – 17:45Sted: FramohallenPris: Gratis! I tillegg får alle deltakere på denne samlingen gratis inngang til FyllingenBergen - Nøtterøy klokken 18:00

Målgruppe: Trenere for barnelag (6 – 12 år) Dato/Klokkeslett: Torsdag 26.mars, klokken 16:45 – 18:45 Sted: Framohallen Pris: Gratis!

Påmelding gjøres innen tirsdag 24.mars til e-post christine.ullestad@handball.no.

For spørsmål ta kontakt med Christine Ullestad på telefon 932 11 280 eller e-post christine.ullestad@handball.no Vi håper og tror på stor oppsluttning på disse to samlingene, vell møtt!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.