Oppstart organisert fotballtrening

Postet av Kringlebotn IL den 15. Apr 2020

Kringlebotn IL vil nå så smått starte med organisert fotballtrening igjen. Det er strenge regler for hvordan dette skal gjennomføres. 

Se https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/fotballens-koronavettregler--retningslinjer-for-fotballaktivitet-under-restriksjonene-mot-spredning-av-koronasmitte/ for mer info.

Maksimalt kan 8 grupper med 4 spillere og 1 trener kunne trene samtidig. Det vil ikke kunne utføres spilløkter eller annen aktivitet som fører til at 2-meters-regelen ikke kan overholdes.

Treningstidene fra i vinter (https://www.dropbox.com/s/kw9ddfwvg4nw6c2/Treningstider%20Kringlebotn%20ballbane%20vinter%202019-2020.pdf?dl=0) vil gjelde fremover.


0 Kommentar

All organisert breddefotball er avlyst ut april av NFF

Postet av Kringlebotn IL den 12. Mar 2020

Dette betyr at det Kringlebotn avlyser alle treninger og kamper ut april. 

Kringlebotn Ballbane er fortsatt åpen og kan fritt benyttes inntil videre, men følg myndighetenes hygieneråd.

Ref: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/


0 Kommentar

All innetrening stengt på ubestemt tid

Postet av Kringlebotn IL den 12. Mar 2020

På bakgrunn av den siste tids utvikling av koronaviruset i Norge har KRIL besluttet at vi stenger for all innetrening på ubestemt tid. Dette gjør vi av hensyn til almenheten. Vi kommer til å informere om når vi evt. kan åpne for trening igjen. Dersom dere har spørsmål er det bare å ta kontakt via klubbens e-post eller pr telefon. For øvrig henviser vi til www.fhi.no for generell informasjon om hvordan vi skal forholde oss og opprettholde generell god hygiene.


0 Kommentar

Smaks-dugnad hos Kavli til nytt klubbhus

Postet av Kringlebotn IL den 23. Sep 2019

Kavli har invitert Kringlebotn IL til å delta på en smakstest. For hver som møter mottar KRIL 150 kroner som går til nytt klubbhus.


Kavli ønsker deltakere på 18 år og oppover og flest kvinner denne gangen, men også menn kan delta. Eneste kriteriet er at du spiser yoghurt minst et par ganger i måneden.

Allergener: Melk og soya

Dato: Fredag 27. september

Oppmøtested: Resepsjonen på Kavli: Sandbrekkeveien 91,  Nesttun

2 alternative tidspunkt: Kl 15:15 eller kl: 18:15

Varighet: ca 40-45 min.

Alle som planlegger å delta bes sende en mail til kurt@kisolheim.net, der du spesifiserer tidspunkt, helst innen onsdag, slik at vi kan gi Kavli tilbakemelding på ca. hvor mange som kommer.


Som mange vet så jobber vi med å få realisert et klubbhus ved fotballbanen. Dette er en krevende prosess og kostnaden er høy for et idrettslag på vår størrelse. Derfor håper vi så mange som mulig har mulighet til å stille opp på kort varsel. På forhånd takk!0 Kommentar

Kringlebotn IL har fått sitt første æresmedlem!

Postet av Kringlebotn IL den 20. Jul 2019

Tidligere fotballeder Nils Vetti er utnevnt som klubbens aller første æresmedlem. Som trener og lagleder fra 2004, banekoordinator fra 2009, leder i fotballgruppen 2011 - 2018 og spiller på veteranlaget har Nils lagt ned utallige timer innsats for klubben. Vi er utrolig glad for at alt du gjør for klubben og håper å ha deg med på laget i mange år fortsatt.

Æresmedlemskapet ble overlevert på Eidfjord Cup i juni, da Nils var der for 16. år på rad (noen bedre?).0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline