Klubbdommerkurs

Postet av Kringlebotn IL den 12. Aug 2018

Sted: Kringlebotn Skole

Tid: 18:00 torsdag 23. august


Kurset er et enkvelds kurs, der målgruppen er personer i klubben som skal lede/dømme kamper i barnefotballen (7er og 5er fotball).

Målgruppe Medlemmer i klubber som ikke har erfaring med dømming og kampledelse. Dette kan være spillere, trenere, ledere, foreldre eller andre ungdommer/voksne. En klubbdommer bør har fylt 13 år for å lede kamper i barnefotballen, dog med en aldersforskjell (2-3 år) på de som spiller.

Målet med kurset Hovedmålet er å gi deltakere gode holdninger og grunnleggende kunnskaper i spillereglene for 7-er og 5-er fotball, slik at disse kan bli klubbdommere som primært kan dømme 7-er og 5-er kamper i barnefotballen i egen klubb.

Hva er en klubbdommer? Klubbdommerkurset er 1. trinn i dommerutdanningen. En klubbdommer vil etter gjennomført kurs være kvalifisert for å dømme 7-er og 5-er fotball, primært i barnefotballen i egen klubb. Veiledes og følges opp gjennom egen klubb. Klubbene bestemmer selv godtgjørelse for klubbdommere.


Facebook-event: https://www.facebook.com/event...Friidrettsstevnet Trond Mohn Games

Postet av Kringlebotn IL den 10. Aug 2018

I april i år fylte Trond Mohn 75 år. Hans betydning for idretten i Hordaland er vanskelig å sette ord på. Det er ikke få idrettsanlegg i Hordaland som er bygget ved hjelp av hans mange generøse bidrag. Hans giverglede overfor idrettslag er enestående.  

Friidrettsstevnet Trond Mohn Games på Fana Stadion onsdag 22. august er en stor takk fra idretten til en person som har gjort, og fortsetter å gjøre, en forskjell for svært mange. Arrangørene har klart å få tak i mange profilerte utøvere, så alt ligger til rette for en helt spesiell bursdagsfest. 

Hordaland idrettskrets oppfordrer idretten til å slutte godt opp om dette arrangementet og på denne måten bidra til å gi stevnet den rammen som anledningen fortjener. Vi oppfordrer idrettslagsmedlemmer til å stille i klubbdrakter.  

Les mer om Trond Mohn Games her 

Facebookside

Nettside 

Vi setter pris på om du deler denne informasjonen med medlemmene i ditt idrettslag. 

Hilsen HORDALAND IDRETSKRETSJ13 vinnere av MIL-Cup 2018

Postet av Kringlebotn IL den 6. Mai 2018

J13 gikk ubeseiret gjennom MIL-Cup og vant 10-5 over Kopervik i finalen. Gratulerer !!Opprykk for Kringlebotn IL!

Postet av Kringlebotn IL den 12. Apr 2018

Før sesongen er komt i gang så er allerede Kringlebotns herrelag klar for 5. divisjon. Dette har skjedd fordi Sædalen har for få spillere og vi har nå slått sammen våre herrelag.


Kampoppsett 2018:

https://www.fotball.no/fotball...Tidenes første kvinnekamp for Kringlebotn IL!

Postet av Kringlebotn IL den 12. Apr 2018

På søndag, klokken 16:00 på Kalandseid Idrettsplass, spiller sammarbeidslaget Sædalen /Kringlebotn/Kalandseid sin første kamp i 5. divisjon kvinner avdeling 2.

Her er vårens kampprogram for laget: https://www.fotball.no/fotball...


Lykke til!Levert av IdrettenOnline